Zlatibor Popusti - EXTRA POPUSTI za smeštaj na Zlatiboru (2019)

Akcije i Popusti Zlatibor, povoljne cene smeštaja sa popustom na Zlatiboru. Popusti za smeštaj na Zlatiboru. Zlatibor Popusti, Zlatibor Smeštaj Popusti, Zlatibor Akcije.

Ukoliko Vam je potreban smeštaj na Zlatiboru, na našem sajtu ćete pronaći povoljne cene smeštaja na akciji.

Apartmani na Zlatiboru. AKCIJE I POPUSTI ZLATIBOR. Zlatibor smeštaj popusti.

Prikazane cene su za najam celog apartmana, ne po osobi.

Povoljne cene sa popustom i kvalitetna ponuda apartmana na Zlatiboru koji su trenutno na akciji

Popusti za smeštaj na Zlatiboru. Cene sa popustom po noćenju.


APARTMAN QUEEN - Akcija Oktobar - APARTMAN QUEEN ZLATIBOR - Zlatibor Apartmani

Dostupan WiFi


Centar (250m)


Max 6 osoba

APARTMAN QUEEN - Akcija Oktobar


APARTMAN QUEEN ZLATIBOR se nalazi u novoizgrađenom objektu, na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, na samo 150m od hotela „Mona“, u neposrednoj blizini autobuske stanice, tržnog centra, pijace, jezera, kao i ski staze, što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 60m2. Apartman Queen je predviđen za komforan boravak za 2,3,4,5 ili 6 osoba. Lux opremljen apartman sa kaminom, terasa, parking. Čisto i uredno. Apartman je idealan za parove ili veće porodice sa decom.


Detaljno o apartmanu >>>

Tags: akcije, popusti, zlatibor akcije, zlatibor popusti, akcije i popusti zlatibor, zlatibor leto Akcije 2019, zlatibor smeštaj popusti, zlatibor popusti i akcije, zlatibor akcije i popusti, akcije i popusti na zlatiboru, povoljne cene smeštaja, zlatibor popusti i cene, zlatibor apartmani cene sa popustom, lux apartmani sa popustom, izdavanje apartmana cene, apartmani zlatibor cene na akciji, zlatibor apartmani sa popustom, zlatibor smeštaj akcija, zlatibor apartmani akcija, lux apartmani zlatibor na popustu i akciji, iznajmljivanje apartmana zlatibor sa popustima, popusti za smeštaj na Zlatiboru.