Apartmani Zlatibor - Izdavanje Apartmana na Zlatiboru | Privatni smeštaj

Apartmani Zlatibor Izdavanje - Privatni smeštaj na Zlatiboru - Izdavanje Apartmana na Zlatiboru

Ukoliko su Vam potrebni apartmani za izdavanje na Zlatiboru, na našem sajtu ćete pronaći povoljne cene smeštaja.

Cene Apartmana na Zlatiboru zavise od lokacije (udaljenosti od centra) , opremljenosti apartmana (etno, klasik ili lux) , dodatnih opcija (npr. Internet, TV, Terasa, Parking) i broju osoba koje apartman može da primi. Takođe i period u kome se izdaje (Zima-Leto). Cene smeštaja u sezoni skuplje za 20-30%.

Prikazane cene su za dnevni najam celog apartmana, ne po osobi.

Apartman br.7 (LUX)

+

Apartman br.7 se nalazi u novoizgrađenom objektu, na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, na samo 150m od hotela „Mona“, u neposrednoj blizini autobuske stanice, tržnog centra, pijace, jezera, kao i ski staze, što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Kapacitet apartmana je do 6 osoba. III sprat. Površina apartmana (60m2). U pitanju je duplex na 2 nivoa. Apartman se sastoji od luksuzno opremljenog dnevnog boravka sa kaminom, ugaone garniture na razvlačenje (2 osobe), kompletno opremljene kuhinje i kupatila sa podnim grejanjem u donjem nivou. Jedna spavaća soba sa francuskim ležajem (2 osobe), dva dodatna ležaja 200x90 (2 osobe) i wc-a na gornjem nivou. Led rasveta sa daljinskim upravljanjem. Terasa sa pogledom na borovu šumu. Grejanje - Norveški radijatori (veoma toplo). Obezbeđeno parking mesto. Osim peškira, gostima je na raspolaganju fen za kosu, daska za peglanje i pegla. Čisto i uredno. Lux apartman. Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru u sezoni i van sezone.


Detaljno >>>

Apartman br.21 (LUX)


Apartman br.21 se nalazi 100m od pijace, 150m od centra, 50m od ski staze.. Nova zgrada na extra lokaciji(Obudovica). Apartman prima do 5 osoba. Poseduje kablovsku televiziju, internet, etažno grejanje(zimi). Spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevni boravak u kome se nalaze dvosed i trosed koji se razvlače, kupatilo sa tuš kabinom, kompletno opremljena kuhinja za pripremu hrane i terasa. Kao posebnu pogodnost u apartmanu nudimo vam krevetić za bebu koji se može smestiti u spavaću sobu ukoliko Vam je potrebno. Površina apartmana je oko 44m2. Čisto i uredno. Lux apartman. Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru u sezoni i van sezone.


Detaljno >>>

Apartman br.27 (LUX)


Apartman br.27 se nalazi 100m od pijace, 150m od centra, 50m od ski staze. Nova zgrada na extra lokaciji(Obudovica). Apartman prima do 4 osobe. Poseduje kablovsku televiziju, internet, etažno grejanje(zimi). Spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlaćenje, kupatilo sa tuš kabinom, kompletno opremljena kuhinja za pripremu hrane i terasa. Čisto i uredno. Lux apartman. Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru u sezoni i van sezone.


Detaljno >>>

Apartman br.4 (LUX)


Apartman br.4 se nalazi 100m od pijace, 150m od centra, 50m od ski staze. Nova zgrada na extra lokaciji(Obudovica). Apartman prima do 4 osobe. Poseduje kablovsku televiziju, internet, etažno grejanje(zimi). Spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlaćenje, kupatilo sa tuš kabinom, kompletno opremljena kuhinja za pripremu hrane i terasa. Površina apartmana je oko 45m2. Čisto i uredno. Lux apartman. Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru u sezoni i van sezone.


Detaljno >>>

Apartman br.14 (LUX)


Apartman br.14 se nalazi u novoizgrađenom objektu, u neposrednoj blizini hotela „Mona“ (150m), autobuske stanice, tržnog centra, pijace, jezera, kao i ski staze, što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Apartman ima podno grejanje. Površina apartmana (39m2). Apartman se sastoji od dnevnog boravka sa francuskim balkonom, kuhinje, odvojene spavaće sobe i kupatila. Apartman ima i svoje parking mesto. Kapacitet apartmana je do 4 osobe. Osim peškira, gostima je na raspolaganju fen za kosu, daska za peglanje i pegla. Čisto i uredno. Lux apartman. Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru u sezoni i van sezone.


Detaljno >>>

Apartman br.15 (LUX)


Apartman br.15 se nalazi u novoizgrađenom objektu, u neposrednoj blizini hotela „Mona“ (150m), autobuske stanice, tržnog centra, pijace, jezera, kao i ski staze, što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Apartman ima podno grejanje. Površina apartmana (39m2). Apartman se sastoji od dnevnog boravka sa francuskim balkonom, kuhinje, odvojene spavaće sobe i kupatila. Apartman ima i svoje parking mesto. Kapacitet apartmana je do 4 osobe. Osim peškira, gostima je na raspolaganju fen za kosu, daska za peglanje i pegla. Čisto i uredno. Lux apartman. Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru u sezoni i van sezone.


Detaljno >>>

Apartman br.31 (LUX)


Apartman br.31 se nalazi na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, u novoizgrađenom objektu pored hotela „Mona“ (100m), u neposrednoj blizini autobuske stanice, ski staze, pijace i na samo 200m od tržnog centra što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Apartman prima do 4 osobe. Poseduje kablovsku televiziju, internet, etažno grejanje(zimi). Spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlaćenje, kupatilo sa tuš kabinom, kompletno opremljena kuhinja za pripremu hrane i prostrana terasa. Parking.Čisto i uredno.Lux apartman.Osim peškira, gostima je na raspolaganju fen za kosu i pegla.Kao posebnu pogodnost u apartmanu nudimo vam krevetić za bebu koji se može smestiti u spavaću sobu ukoliko Vam je potrebno. Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru u sezoni i van sezone.


Detaljno >>>

Apartman br.12


Apartman br.12 se nalazi u novoizgrađenom objektu, na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, na samo 150m od hotela „Mona“, u neposrednoj blizini autobuske stanice, tržnog centra, pijace, jezera, kao i ski staze, što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Kapacitet apartmana (studia) je do 4 osobe. II sprat. Površina apartmana (28m2). Apartman se sastoji od dnevnog boravka sa francuskim ležajem (2 osobe) i dvosedom na razvlačenje (2 osobe), kompletno opremljene kuhinje i kupatila sa podnim grejanjem. Terasa sa pogledom na borovu šumu. Grejanje - Norveški radijatori (veoma toplo). Obezbeđeno parking mesto. Čisto i uredno. Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru u sezoni i van sezone.


Detaljno >>>

Smeštaj na Zlatiboru - APARTMANI

Privatni smeštaj na Zlatiboru, lux apartmani u centru Zlatibora.