Ukoliko su Vam potrebni apartmani za izdavanje na Zlatiboru, na našem sajtu ćete pronaći povoljne cene smeštaja.

Cene Apartmana na Zlatiboru zavise od lokacije (udaljenosti od centra) , opremljenosti apartmana (etno, klasik ili lux) , dodatnih opcija (npr. Internet, TV, Terasa, Parking) i broju osoba koje apartman može da primi. Takođe i period u kome se izdaje (Zima-Leto). Cene smeštaja u sezoni skuplje za 20-30%.

Prikazane cene su za dnevni najam celog apartmana, ne po osobi.

Apartmani - Zlatibor - Izdavanje


Apartman br.7 (LUX)

+

Apartman br.7 se nalazi u novoizgrađenom objektu, na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, na samo 150m od hotela „Mona“, u neposrednoj blizini autobuske stanice, tržnog centra, pijace, jezera, kao i ski staze, što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Kapacitet apartmana je do 6 osoba. III sprat. Površina apartmana (60m2). U pitanju je duplex na 2 nivoa. Apartman se sastoji od luksuzno opremljenog dnevnog boravka sa kaminom, ugaone garniture na razvlačenje (2 osobe), kompletno opremljene kuhinje i kupatila sa podnim grejanjem u donjem nivou. Jedna spavaća soba sa francuskim ležajem (2 osobe), dva dodatna ležaja 200x90 (2 osobe) i wc-a na gornjem nivou. Led rasveta sa daljinskim upravljanjem. Terasa sa pogledom na borovu šumu. Grejanje - Norveški radijatori (veoma toplo). Obezbeđeno parking mesto. Osim peškira, gostima je na raspolaganju fen za kosu, daska za peglanje i pegla. Čisto i uredno. Lux apartman. Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru u sezoni i van sezone.


Detaljno >>>

Apartman br.21 (LUX)


Apartman br.21 se nalazi 100m od pijace, 150m od centra, 50m od ski staze.. Nova zgrada na extra lokaciji(Obudovica). Apartman prima do 5 osoba. Poseduje kablovsku televiziju, internet, etažno grejanje(zimi). Spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevni boravak u kome se nalaze dvosed i trosed koji se razvlače, kupatilo sa tuš kabinom, kompletno opremljena kuhinja za pripremu hrane i terasa. Kao posebnu pogodnost u apartmanu nudimo vam krevetić za bebu koji se može smestiti u spavaću sobu ukoliko Vam je potrebno. Površina apartmana je oko 44m2. Čisto i uredno. Lux apartman. Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru u sezoni i van sezone.


Detaljno >>>

Apartman br.27 (LUX)


Apartman br.27 se nalazi 100m od pijace, 150m od centra, 50m od ski staze. Nova zgrada na extra lokaciji(Obudovica). Apartman prima do 4 osobe. Poseduje kablovsku televiziju, internet, etažno grejanje(zimi). Spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlaćenje, kupatilo sa tuš kabinom, kompletno opremljena kuhinja za pripremu hrane i terasa. Čisto i uredno. Lux apartman. Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru u sezoni i van sezone.


Detaljno >>>

Apartman br.4 (LUX)


Apartman br.4 se nalazi 100m od pijace, 150m od centra, 50m od ski staze. Nova zgrada na extra lokaciji(Obudovica). Apartman prima do 4 osobe. Poseduje kablovsku televiziju, internet, etažno grejanje(zimi). Spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlaćenje, kupatilo sa tuš kabinom, kompletno opremljena kuhinja za pripremu hrane i terasa. Površina apartmana je oko 45m2. Čisto i uredno. Lux apartman. Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru u sezoni i van sezone.


Detaljno >>>