Novi i Moderni Apartmani Zlatibor, POVOLJNO IZDAVANJE!

Potreban Vam je apartman i smeštaj na Zlatiboru? Novi i Moderni Apartmani Zlatibor, POVOLJNO IZDAVANJE! Apartmani u centru Zlatibora. Rezervišite povoljno apartmani na Zlatiboru. Apartmani, izdavanje apartmana i smeštaj - Zlatibor. Povoljne cene apartmana i smeštaja.

Ukoliko su Vam potrebni apartmani za izdavanje u centru Zlatibora, na našem sajtu ćete pronaći povoljne cene smeštaja.

Ponuda apartmana na Zlatiboru

Povoljne cene, kvalitetna ponuda apartmana. Novi, moderno opremljeni apartmani u centru Zlatibora.


APARTMAN QUEEN ZLATIBOR - Zlatibor Apartmani

Dostupan WiFi


Centar (250m)


Max 6 osoba

APARTMAN QUEEN (LUX DUPLEX)


APARTMAN QUEEN ZLATIBOR se nalazi u novoizgrađenom objektu, na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, na samo 150m od hotela „Mona“, u neposrednoj blizini autobuske stanice, tržnog centra, pijace, jezera, kao i ski staze, što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 60m2. Apartman Queen se nalazi na trećem spratu nove lux zgrade i predviđen za komforan boravak za 6 osoba. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), led rasvetu, norveške radijatore i el. kamin. Terasa. Parking. Lux Apartman. Čisto i uredno. Apartman je idealan za parove ili veće porodice sa decom.

Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru.


Detaljno o apartmanu >>>

APARTMANI ZLATIBOR CENTAR - Izdavanje i smeštaj u apartmanima na Zlatiboru

Apartmani Zlatibor Centar. Izdavanje i privatni smeštaj u apartmanima na Zlatiboru.
Apartmani su novi i nalaze se u lux opremljenim zgradama u centru Zlatibora.

apartmani zlatibor, rezervacija apartmana, apartmani zlatibor izdavanje, izdavanje apartmana zlatibor centar, apartmani na zlatiboru, apartmani u centru zlatibora, iznajmljivanje apartmana zlatibor, novi apartmani zlatibor.