Zlatibor LUX Apartmani - Novi, Luksuzni, Lux Apartmani na Zlatiboru

Lux Apartmani Zlatibor, izdavanje novih lux apartmana na Zlatiboru. LUX Apartmani vrhunskog kvaliteta i opremljenosti na odličnoj lokaciji u centru Zlatibora. Lux Smeštaj na Zlatiboru..

Ukoliko su Vam potrebni Lux apartmani za izdavanje na Zlatiboru, na našem sajtu ćete pronaći povoljne cene smeštaja.

Lux smeštaj, luks apartmani i smeštaj u luksuzno opremljenim apartmanima na Zlatiboru

Povoljne cene, kvalitetna ponuda lux apartmana u centru Zlatibora.


APARTMAN QUEEN ZLATIBOR LUX

Dostupan WiFi


Centar (250m)


Max 6 osoba

APARTMAN QUEEN LUX


APARTMAN QUEEN ZLATIBOR LUX se nalazi u novoizgrađenom objektu, na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, na samo 150m od hotela „Mona“, u neposrednoj blizini autobuske stanice, tržnog centra, pijace, jezera, kao i ski staze, što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 60m2. Apartman Queen se nalazi na trećem spratu nove lux zgrade i predviđen za komforan boravak za 6 osoba. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), led rasvetu, norveške radijatore i el. kamin. Terasa. Parking. Lux Apartman. Čisto i uredno. Apartman je idealan za parove ili veće porodice sa decom. Lux opremljen apartman sa kaminom u centru Zlatibora!


Detaljno >>>

APARTMAN ALEKSEJ ZLATIBOR LUX

Dostupan WiFi


Centar (150m)


Max 4 osoba

APARTMAN ALEKSEJ LUX


APARTMAN ALEKSEJ ZLATIBOR LUX se nalazi na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, u neposrednoj blizini autobuske stanice, 50m od ski staze, 100m od pijace i na samo 150m od tržnog centra što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 40m2. Apartman Aleksej se nalazi na prvom spratu nove lux zgrade i predviđen za komforan boravak za 4 osobe. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), etažno grejanje i el. kamin. Terasa. Parking i garaža. Lux Apartman. Čisto i uredno. Apartman je idealan za parove ili porodicu sa decom. Lux opremljen apartman sa kaminom i garažom u centru Zlatibora!


Detaljno >>>

APARTMAN LANE VIP ZLATIBOR LUX

Dostupan WiFi

Centar (100m)

Max 4 osoba

APARTMAN LANE VIP LUX


APARTMAN LANE VIP ZLATIBOR se nalazi na odličnoj lokaciji u samom centru Zlatibora, preko puta autobuske stanice u neposrednoj blizini ski staze, pijace i tržnog centra (100m) što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 42m2. Apartman se nalazi u prizemlju LUX zgrade (Vip Bogić) sa terasom i parkingom. Lux Apartman. Čisto i uredno. Preporuka za parove ili porodicu sa decom.


Detaljno >>>

APARTMAN LANE ZLATIBOR LUX

Dostupan WiFi

Centar (300m)

Max 4 osoba

APARTMAN LANE LUX


APARTMAN LANE ZLATIBOR se nalazi na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, u neposrednoj blizini Hotela Mone (200m), Hotela Palisad i tržnog centra što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 43m2. Apartman se nalazi u prizemlju lepo uređene zgrade sa travnjakom i igralištem za decu.


Detaljno >>>

APARTMAN STORY ZLATIBOR LUX

Dostupan WiFi


Centar (300m)


Max 4 osoba

APARTMAN STORY LUX


APARTMAN STORY ZLATIBOR LUX se nalazi na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, u neposrednoj blizini autobuske stanice, ski staze, pijace (200m) i tržnog centra što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 30m2. Apartman se nalazi u prizemlju nove lux zgrade i predviđen je za komforan boravak za 4 osobe. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), , etažno grejanje. Lux Apartman. Čisto i uredno. Apartman je idealan za parove ili porodicu sa decom. Apartman u lux zgradi u centru Zlatibora!


Detaljno >>>

Izdavanje Lux Apartmana na Zlatiboru - Zlatibor Apartmani - Lux smeštaj

Novi, luksuzno opremljeni apartmani u centru Zlatibora.. Luks apartmani na Zlatiboru, izdavanje lux apartmana. Zlatibor Smeštaj Lux.

Lux smeštaj u lux apartmanima na Zlatiboru po povoljnim cenama. Apartmani vrhunskog kvaliteta na odličnoj lokaciji u centru Zlatibora. Apartmani Extra Lux.

Izdavanje lux apartmana, centar zlatibora. Lux izdavanje apartmana i lux smeštaj na Zlatiboru. Novi, luksuzno opremljeni apartmani u centru Zlatibora. Lux smeštaj na Zlatiboru.

Tags: lux apartmani zlatibor, apartmani lux zlatibor, zlatibor apartmani lux, izdavanje lux apartmana, zlatibor lux, apartmani lux na zlatiboru, apartmani lux zlatibor centar, apartmani u centru zlatibora lux, lux smeštaj na zlatiboru, lux zlatibor izdavanje, zlatibor lux izdavanje, cene lux apartmana zlatibor, izdavanje lux apartmana, izdavanje luksuznih apartmana, apartmani luks izdavanje, lux smeštaj zlatibor, luks apartmani, lux apartman zlatibor, luksuzni apartmani, izdavanje luksuzno opremljenih apartmana, luks apartmani izdavanje, iznajmljivanje lux apartmana, extra lux apartman...