Zlatibor LUX Apartmani - Novi, Luksuzni, Lux Apartmani na Zlatiboru

Lux Apartmani Zlatibor, izdavanje novih lux apartmana na Zlatiboru. LUX Apartmani vrhunskog kvaliteta i opremljenosti na odličnoj lokaciji u centru Zlatibora. Lux Smeštaj na Zlatiboru..

Ukoliko su Vam potrebni Lux apartmani za izdavanje na Zlatiboru, na našem sajtu ćete pronaći povoljne cene smeštaja.

Lux smeštaj, luks apartmani i smeštaj u luksuzno opremljenim apartmanima na Zlatiboru

Povoljne cene, kvalitetna ponuda lux apartmana u centru Zlatibora.


APARTMAN QUEEN ZLATIBOR - Zlatibor Apartmani

Dostupan WiFi


Centar (250m)


Max 6 osoba

APARTMAN QUEEN (LUX DUPLEX)


APARTMAN QUEEN ZLATIBOR se nalazi u novoizgrađenom objektu, na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, na samo 150m od hotela „Mona“, u neposrednoj blizini autobuske stanice, tržnog centra, pijace, jezera, kao i ski staze, što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 60m2. Apartman Queen se nalazi na trećem spratu nove lux zgrade i predviđen za komforan boravak za 6 osoba. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), led rasvetu, norveške radijatore i el. kamin. Terasa. Parking. Lux Apartman. Čisto i uredno. Apartman je idealan za parove ili veće porodice sa decom.

Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru.


Detaljno o apartmanu >>>

Izdavanje Lux Apartmana na Zlatiboru - Zlatibor Apartmani - Lux smeštaj

Novi, luksuzno opremljeni apartmani u centru Zlatibora.. Luks apartmani na Zlatiboru, izdavanje lux apartmana. Zlatibor Smeštaj Lux.

Lux smeštaj u lux apartmanima na Zlatiboru po povoljnim cenama. Apartmani vrhunskog kvaliteta na odličnoj lokaciji u centru Zlatibora. Apartmani Extra Lux.

Izdavanje lux apartmana, centar zlatibora. Lux izdavanje apartmana i lux smeštaj na Zlatiboru. Novi, luksuzno opremljeni apartmani u centru Zlatibora. Lux smeštaj na Zlatiboru.

Tags: lux apartmani zlatibor, apartmani lux zlatibor, zlatibor apartmani lux, izdavanje lux apartmana, zlatibor lux, apartmani lux na zlatiboru, apartmani lux zlatibor centar, apartmani u centru zlatibora lux, lux smeštaj na zlatiboru, lux zlatibor izdavanje, zlatibor lux izdavanje, cene lux apartmana zlatibor, izdavanje lux apartmana, izdavanje luksuznih apartmana, apartmani luks izdavanje, lux smeštaj zlatibor, luks apartmani, lux apartman zlatibor, luksuzni apartmani, izdavanje luksuzno opremljenih apartmana, luks apartmani izdavanje, iznajmljivanje lux apartmana, extra lux apartman...