Lux Apartmani Zlatibor - Izdavanje Lux Apartmana na Zlatiboru

Apartmani Zlatibor LUX. Lux Apartmani Zlatibor. Izdavanje novih lux apartmana na Zlatiboru. Lux smeštaj na Zlatiboru. Novi, luksuzno opremljeni apartmani u centru Zlatibora. LUX Apartmani vrhunskog kvaliteta i opremljenosti na odličnoj lokaciji u centru Zlatibora.Lux Smeštaj Zlatibor.

Ukoliko su Vam potrebni Lux apartmani za izdavanje na Zlatiboru, na našem sajtu ćete pronaći povoljne cene smeštaja.

Cene Lux Apartmana na Zlatiboru zavise od lokacije (udaljenosti od centra) , opremljenosti apartmana i broju osoba koje apartman može da primi. Takođe i period u kome se izdaje (Zima-Leto). Cene smeštaja u sezoni skuplje za 20-30%. Lux Apartmani Zlatibor.

Prikazane cene su za dnevni najam celog apartmana, ne po osobi.

Izdavanje i smeštaj, LUX apartmani na Zlatiboru

Povoljne cene, kvalitetna ponuda. Lux Apartmani na Zlatiboru.


APARTMAN STORY ZLATIBOR LUX

Dostupan WiFi

Centar (300m)

Max 4 osoba

Apartman STORY (LUX)


APARTMAN STORY ZLATIBOR LUX se nalazi na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, u neposrednoj blizini autobuske stanice, ski staze, pijace (200m) i tržnog centra što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 30m2. Apartman se nalazi u prizemlju nove lux zgrade i predviđen je za komforan boravak za 4 osobe. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), , etažno grejanje. Lux Apartman. Čisto i uredno. Apartman je idealan za parove ili porodicu sa decom. Lux opremljen apartman u centru Zlatibora!

Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru.
Lux Apartmani Zlatibor.


Detaljno >>>

APARTMAN STORY ZLATIBOR LUX

Dostupan WiFi

Centar (150m)

Max 4 osoba

Apartman ALEKSEJ (LUX)


APARTMAN ALEKSEJ ZLATIBOR LUX se nalazi na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, u neposrednoj blizini autobuske stanice, 50m od ski staze, 100m od pijace i na samo 150m od tržnog centra što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 40m2. Apartman Aleksej se nalazi na prvom spratu nove lux zgrade i predviđen za komforan boravak za 4 osobe. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), etažno grejanje i el. kamin. Terasa. Parking i garaža. Lux Apartman. Čisto i uredno. Apartman je idealan za parove ili porodicu sa decom. Lux opremljen apartman sa kaminom i garažom u centru Zlatibora!

Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru.
Lux Apartmani Zlatibor.


Detaljno >>>

APARTMAN QUEEN ZLATIBOR LUX

Dostupan WiFi

Centar (250m)

Max 6 osoba

Apartman QUEEN (LUX)


APARTMAN QUEEN ZLATIBOR LUX se nalazi u novoizgrađenom objektu, na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, na samo 150m od hotela „Mona“, u neposrednoj blizini autobuske stanice, tržnog centra, pijace, jezera, kao i ski staze, što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 60m2. Apartman Queen se nalazi na trećem spratu nove lux zgrade i predviđen za komforan boravak za 6 osoba. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), led rasvetu, norveške radijatore i el. kamin. Terasa. Parking. Lux Apartman. Čisto i uredno. Apartman je idealan za parove ili veće porodice sa decom. Lux opremljen apartman sa kaminom u centru Zlatibora!

Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru.
Lux Apartmani Zlatibor.


Detaljno >>>

Lux Apartmani Zlatibor - Izdavanje Lux Apartmana

Lux smeštaj i lux apartmani na Zlatiboru po povoljnim cenama. Apartmani vrhunskog kvaliteta na odličnoj lokaciji u centru Zlatibora. Extra lux apartmani!

Izdavanje lux apartmana, centar zlatibora. Lux apartmani izdavanje i smeštaj na Zlatiboru.

Tags: lux apartmani zlatibor, apartmani lux zlatibor, zlatibor apartmani lux, izdavanje lux apartmana, zlatibor lux, lux apartmani na zlatiboru, lux apartmani zlatibor centar, lux smeštaj na zlatiboru, lux apartmani zlatibor izdavanje, zlatibor lux izdavanje, lux apartmani zlatibor cene, lux apartmani, izdavanje lux apartmana, izdavanje luksuznih apartmana, apartmani luks izdavanje, apartmani lux, lux smeštaj, luks apartmani, luksuzni apartmani, izdavanje luksuzno opremljenih apartmana, luks apartmani izdavanje, iznajmljivanje lux apartmana, extra lux apartmani...