Zlatibor Smeštaj Preporuka - Povoljan smeštaj na Zlatiboru (2019)

Zlatibor Smeštaj, preporuka za povoljan smeštaj na Zlatiboru. Apartmani i smeštaj u centru Zlatibora.
Povoljne cene smeštaja - ZLATIBOR SMEŠTAJ 2019.

Ukoliko Vam je potreban privatni smeštaj na Zlatiboru, na našem sajtu ćete pronaći povoljne cene smeštaja.

Povoljan smeštaj i izdavanje u privatnim apartmanima

Zlatibor, naša preporuka za smeštaj na Zlatiboru. Smeštaj u novim apartmanima u centru Zlatibora.


APARTMAN STORY ZLATIBOR

Dostupan WiFi


Centar (300m)


Max 4 osoba

APARTMAN STORY ZLATIBOR


APARTMAN STORY ZLATIBOR se nalazi na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, u neposrednoj blizini autobuske stanice, ski staze, pijace (200m) i tržnog centra što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 30m2. Apartman se nalazi u prizemlju nove lux zgrade i predviđen je za komforan boravak za 4 osobe. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), , etažno grejanje... Čisto i uredno. Zlatibor smeštaj preporuka za parove ili porodicu sa decom.

Povoljne cena smeštaja na Zlatiboru.


Detaljno >>>

APARTMAN LANE ZLATIBOR

Dostupan WiFi

Centar (300m)

Max 4 osoba

APARTMAN LANE ZLATIBOR


APARTMAN LANE ZLATIBOR se nalazi na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, u neposrednoj blizini Hotela Mone (200m), Hotela Palisad i tržnog centra što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 43m2. Apartman se nalazi u prizemlju lepo uređene zgrade sa travnjakom i igralištem za decu.

Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru.


Detaljno >>>

APARTMAN ALEKSEJ ZLATIBOR

Dostupan WiFi


Centar (150m)


Max 4 osoba

APARTMAN ALEKSEJ ZLATIBOR


APARTMAN ALEKSEJ ZLATIBOR se nalazi na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, u neposrednoj blizini autobuske stanice, 50m od ski staze, 100m od pijace i na samo 150m od tržnog centra što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 40m2. Apartman Aleksej se nalazi na prvom spratu nove lux zgrade i predviđen za komforan boravak za 4 osobe. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), etažno grejanje i el. kamin. Terasa. Parking i garaža. Lux Apartman. Čisto i uredno. Zlatibor smeštaj preporuka za parove ili porodicu sa decom.

Povoljne cena smeštaja na Zlatiboru.


Detaljno >>>

APARTMAN QUEEN ZLATIBOR

Dostupan WiFi


Centar (250m)


Max 6 osoba

APARTMAN QUEEN ZLATIBOR


APARTMAN QUEEN ZLATIBOR se nalazi u novoizgrađenom objektu, na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, na samo 150m od hotela „Mona“, u neposrednoj blizini autobuske stanice, tržnog centra, pijace, jezera, kao i ski staze, što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 60m2. Apartman Queen se nalazi na trećem spratu nove lux zgrade i predviđen za komforan boravak za 6 osoba. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), led rasvetu, norveške radijatore i el. kamin. Terasa. Parking. Lux Apartman. Čisto i uredno. Zlatibor smeštaj preporuka za parove ili veće porodice sa decom.

Povoljne cena smeštaja na Zlatiboru.


Detaljno >>>

Zlatibor Smeštaj: Privatni Smeštaj na Zlatiboru

Privatni smeštaj Zlatibor, privatni smeštaj u centru Zlatibora. Zlatibor Apartmani Izdavanje. Apartmani za izdavanje na Zlatiboru.

Smeštaj na Zlatiboru u centru. Povoljne cene smeštaja Zlatibor. Zlatibor preporuka, privatni smeštaj na Zlatiboru. Povoljne cene smeštaja u centru Zlatibora.

Kako da rezervišem smeštaj na Zlatiboru? | TOP 5 Najboljih Apartmana na Zlatiboru

Tags: zlatibor smeštaj preporuka, smeštaj zlatibor, privatni smeštaj na Zlatiboru, zlatibor smeštaj preporuka, povoljne cene smeštaja, smeštaj na zlatiboru, zlatibor privatni smeštaj, apartmani zlatibor izdavanje, izdavanje apartmana zlatibor, apartmani u centru zlatibora, apartmani za izdavanje na Zlatiboru, apartmanskii smeštaj, povoljne cene smeštaja, privatni smeštaj Zlatibor, smeštaj centar zlatibor, privatni smeštaj na Zlatiboru, novi apartmani smeštaj, iznajmljivanje apartmana i smeštaj, lux smeštaj zlatibor.