Zlatibor Smeštaj - Preporuka za Parove i Porodice sa Decom

Tražite povoljan smeštaj na Zlatiboru? U centru? Zlatibor smeštaj, preporuka za parove i porodice sa decom. Smeštaj u centru Zlatibora. Povoljne cene smeštaja na Zlatiboru - ZLATIBOR SMEŠTAJ SEZONA 2019.

Ukoliko Vam je potreban privatni smeštaj na Zlatiboru, na našem sajtu ćete pronaći povoljne cene smeštaja. Naša preporuka.

Povoljan smeštaj i izdavanje u privatnim apartmanima

Zlatibor, naša preporuka za smeštaj na Zlatiboru. Smeštaj u novim apartmanima u centru Zlatibora.


APARTMAN STORY ZLATIBOR

Dostupan WiFi


Centar (300m)


Max 4 osoba

APARTMAN STORY ZLATIBOR


APARTMAN STORY ZLATIBOR se nalazi na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, u neposrednoj blizini autobuske stanice, ski staze, pijace (200m) i tržnog centra što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 30m2. Apartman se nalazi u prizemlju nove lux zgrade i predviđen je za komforan boravak za 4 osobe. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), , etažno grejanje... Čisto i uredno. Zlatibor Smeštaj Preporuka za parove i porodice sa decom.

Povoljne cene smeštaja na Zlatiboru.


Detaljno >>>

APARTMAN LANE ZLATIBOR

Dostupan WiFi

Centar (300m)

Max 4 osoba

APARTMAN LANE ZLATIBOR


APARTMAN LANE ZLATIBOR se nalazi na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, u neposrednoj blizini Hotela Mone (200m), Hotela Palisad i tržnog centra što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 43m2. Apartman se nalazi u prizemlju lepo uređene zgrade sa travnjakom i igralištem za decu. Zlatibor Smeštaj Preporuka za parove ili porodicu sa decom.

Povoljne cene smeštaja na Zlatiboru.


Detaljno >>>

APARTMAN LANE VIP ZLATIBOR

Dostupan WiFi

Centar (100m)

Max 4 osoba

APARTMAN LANE VIP


APARTMAN LANE VIP ZLATIBOR se nalazi na odličnoj lokaciji u samom centru Zlatibora, preko puta autobuske stanice u neposrednoj blizini ski staze, pijace i tržnog centra (100m) što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 42m2. Apartman se nalazi u prizemlju LUX zgrade (Vip Bogić) sa terasom i parkingom. Čisto i uredno. Zlatibor Smeštaj Preporuka za parove ili porodicu sa decom.Povoljne cene smeštaja na Zlatiboru,

Detaljno >>>

APARTMAN ALEKSEJ ZLATIBOR

Dostupan WiFi


Centar (150m)


Max 4 osoba

APARTMAN ALEKSEJ ZLATIBOR


APARTMAN ALEKSEJ ZLATIBOR se nalazi na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, u neposrednoj blizini autobuske stanice, 50m od ski staze, 100m od pijace i na samo 150m od tržnog centra što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 40m2. Apartman Aleksej se nalazi na prvom spratu nove lux zgrade i predviđen za komforan boravak za 4 osobe. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), etažno grejanje i el. kamin. Terasa. Parking i garaža. Lux Apartman. Čisto i uredno. Zlatibor Smeštaj Preporuka za parove i porodice sa decom.

Povoljne cene smeštaja na Zlatiboru.


Detaljno >>>

APARTMAN QUEEN ZLATIBOR

Dostupan WiFi


Centar (250m)


Max 6 osoba

APARTMAN QUEEN ZLATIBOR


APARTMAN QUEEN ZLATIBOR se nalazi u novoizgrađenom objektu, na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, na samo 150m od hotela „Mona“, u neposrednoj blizini autobuske stanice, tržnog centra, pijace, jezera, kao i ski staze, što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 60m2. Apartman Queen se nalazi na trećem spratu nove lux zgrade i predviđen za komforan boravak za 6 osoba. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), led rasvetu, norveške radijatore i el. kamin. Terasa. Parking. Lux Apartman. Čisto i uredno. Zlatibor Smeštaj Preporuka za parove i porodice sa decom.

Povoljne cene smeštaja na Zlatiboru.


Detaljno >>>

Zlatibor Smeštaj - Privatni Smeštaj na Zlatiboru

Privatni smeštaj Zlatibor, privatni smeštaj u centru Zlatibora. Zlatibor Apartmani Izdavanje. Apartmani za izdavanje.

Smeštaj na Zlatiboru u centru. Povoljne cene smeštaja Zlatibor. Zlatibor preporuka, privatni smeštaj na Zlatiboru. Povoljne cene smeštaja u centru Zlatibora.

Kako da rezervišem smeštaj na Zlatiboru? | TOP 5 Najboljih Apartmana na Zlatiboru | Lux Apartmani Zlatibor | Zlatibor Leto Akcije 2019 | Zlatibor Stan na Dan Centar


Tags: zlatibor smeštaj preporuka, smeštaj zlatibor, privatni smeštaj na Zlatiboru, zlatibor smeštaj preporuka, povoljne cene smeštaja, smeštaj na zlatiboru, Tražite smeštaj na Zlatiboru, zlatibor privatni smeštaj, apartmani zlatibor izdavanje, izdavanje apartmana zlatibor, apartmani u centru zlatibora, apartmani za izdavanje na Zlatiboru, apartmanskii smeštaj, povoljne cene smeštaja, privatni smeštaj Zlatibor, smeštaj centar zlatibor i Zlatibor Smeštaj Preporuka, privatni smeštaj na Zlatiboru, novi apartmani smeštaj, iznajmljivanje apartmana i smeštaj, lux smeštaj zlatibor.