Zlatibor Smeštaj - Preporuka za Parove i Porodice sa Decom

Tražite povoljan smeštaj na Zlatiboru? U centru? Zlatibor smeštaj, preporuka za parove i porodice sa decom. Smeštaj u centru Zlatibora. Povoljne cene smeštaja na Zlatiboru - ZLATIBOR SMEŠTAJ SEZONA 2019.

Ukoliko Vam je potreban privatni smeštaj na Zlatiboru, na našem sajtu ćete pronaći povoljne cene smeštaja. Naša preporuka.

Povoljan smeštaj i izdavanje u privatnim apartmanima

Zlatibor, naša preporuka za smeštaj na Zlatiboru. Smeštaj u novim apartmanima u centru Zlatibora.


APARTMAN QUEEN ZLATIBOR - Zlatibor Apartmani

Dostupan WiFi


Centar (250m)


Max 6 osoba

APARTMAN QUEEN (LUX DUPLEX)


APARTMAN QUEEN ZLATIBOR se nalazi u novoizgrađenom objektu, na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, na samo 150m od hotela „Mona“, u neposrednoj blizini autobuske stanice, tržnog centra, pijace, jezera, kao i ski staze, što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 60m2. Apartman Queen se nalazi na trećem spratu nove lux zgrade i predviđen za komforan boravak za 6 osoba. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), led rasvetu, norveške radijatore i el. kamin. Terasa. Parking. Lux Apartman. Čisto i uredno. Apartman je idealan za parove ili veće porodice sa decom.

Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru.


Detaljno o apartmanu >>>

Zlatibor Smeštaj - Privatni Smeštaj na Zlatiboru

Privatni smeštaj Zlatibor, privatni smeštaj u centru Zlatibora. Zlatibor Apartmani Izdavanje. Apartmani za izdavanje.

Smeštaj na Zlatiboru u centru. Povoljne cene smeštaja Zlatibor. Zlatibor preporuka, privatni smeštaj na Zlatiboru. Povoljne cene smeštaja u centru Zlatibora.

Kako da rezervišem smeštaj na Zlatiboru? | TOP 5 Najboljih Apartmana na Zlatiboru | Lux Apartmani Zlatibor | Zlatibor Stan na Dan Centar


Tags: zlatibor smeštaj preporuka, smeštaj zlatibor, privatni smeštaj na Zlatiboru, zlatibor smeštaj preporuka, povoljne cene smeštaja, smeštaj na zlatiboru, Tražite smeštaj na Zlatiboru, zlatibor privatni smeštaj, apartmani zlatibor izdavanje, izdavanje apartmana zlatibor, apartmani u centru zlatibora, apartmani za izdavanje na Zlatiboru, apartmanskii smeštaj, povoljne cene smeštaja, privatni smeštaj Zlatibor, smeštaj centar zlatibor i Zlatibor Smeštaj Preporuka, privatni smeštaj na Zlatiboru, novi apartmani smeštaj, iznajmljivanje apartmana i smeštaj, lux smeštaj zlatibor.