Zlatibor Smeštaj - Povoljne cene smeštaja na Zlatiboru | Smeštaj na Zlatiboru

Zlatibor Smeštaj. Smeštaj Zlatibor. Zlatibor smeštaj centar. Zlatibor smeštaj preporuka. Povoljne cene smeštaja. Smeštaj na Zlatiboru u privatnim apartmanima. Apartmanski smeštaj u centru Zlatibora. Cene smeštaja Zlatibor.

Ukoliko Vam je potreban smeštaj na Zlatiboru, na našem sajtu ćete pronaći povoljne cene smeštaja.

Cene smeštaja na Zlatiboru zavise od lokacije (udaljenosti od centra) , opremljenosti apartmana (etno, klasik ili lux) , dodatnih opcija (npr. Internet, TV, Terasa, Parking) i broju osoba koje apartman može da primi. Takođe i period u kome se izdaje (Zima-Leto). Cene smeštaja na Zlatiboru u sezoni skuplje za 20-30%.

Prikazane cene su za dnevni najam celog apartmana, ne po osobi.

Povoljne cene smeštaja i kvalitetna ponuda apartmana na Zlatiboru

Naša preporuka za smeštaj na Zlatiboru. Smeštaj u novim apartmanima u centru Zlatibora.


APARTMAN STORY ZLATIBOR

Dostupan WiFi

Centar (300m)

Max 4 osoba

APARTMAN STORY ZLATIBOR


APARTMAN STORY ZLATIBOR se nalazi na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, u neposrednoj blizini autobuske stanice, ski staze, pijace (200m) i tržnog centra što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 30m2. Apartman se nalazi u prizemlju nove lux zgrade i predviđen je za komforan boravak za 4 osobe. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), , etažno grejanje... Čisto i uredno. Apartman je idealan za parove ili porodicu sa decom.

Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru.
Zlatibor Smeštaj. Zlatibor smeštaj preporuka.


Detaljno >>>

APARTMAN ALEKSEJ ZLATIBOR

Dostupan WiFi

Centar (150m)

Max 4 osoba

APARTMAN ALEKSEJ ZLATIBOR


APARTMAN ALEKSEJ ZLATIBOR se nalazi na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, u neposrednoj blizini autobuske stanice, 50m od ski staze, 100m od pijace i na samo 150m od tržnog centra što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 40m2. Apartman Aleksej se nalazi na prvom spratu nove lux zgrade i predviđen za komforan boravak za 4 osobe. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), etažno grejanje i el. kamin. Terasa. Parking i garaža. Lux Apartman. Čisto i uredno. Apartman je idealan za parove ili porodicu sa decom.

Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru.
Zlatibor Smeštaj. Zlatibor smeštaj preporuka.


Detaljno >>>

APARTMAN QUEEN ZLATIBOR

Dostupan WiFi

Centar (250m)

Max 6 osoba

APARTMAN QUEEN ZLATIBOR


APARTMAN QUEEN ZLATIBOR se nalazi u novoizgrađenom objektu, na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, na samo 150m od hotela „Mona“, u neposrednoj blizini autobuske stanice, tržnog centra, pijace, jezera, kao i ski staze, što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 60m2. Apartman Queen se nalazi na trećem spratu nove lux zgrade i predviđen za komforan boravak za 6 osoba. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), led rasvetu, norveške radijatore i el. kamin. Terasa. Parking. Lux Apartman. Čisto i uredno. Apartman je idealan za parove ili veće porodice sa decom.

Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru.
Zlatibor Smeštaj. Zlatibor smeštaj preporuka.


Detaljno >>>

Zlatibor Smeštaj - Privatni Smeštaj Zlatibor - Smeštaj na Zlatiboru

Privatni smeštaj na Zlatiboru, smeštaj u centru Zlatibora. Smeštaj Zlatibor. Zlatibor Apartmani. Apartmani za izdavanje na Zlatiboru.

Smeštaj na Zlatiboru u centru. Cene smeštaja Zlatibor. Zlatibor smeštaj preporuka.

Tags: zlatibor smeštaj, smeštaj zlatibor, privatni smeštaj, zlatibor smeštaj preporuka, povoljne cene smeštaja, smeštaj na zlatiboru, zlatibor smeštaj centar, privatni smeštaj zlatibor, apartmani zlatibor izdavanje, izdavanje apartmana zlatibor, apartmani u centru zlatibora, apartmani za izdavanje na Zlatiboru, apartmanskii smeštaj, smeštaj centar zlatibor, novi apartmani smeštaj, iznajmljivanje apartmana i smeštaj, lux smeštaj zlatibor.