Zlatibor LETO 2019

Zlatibor - Provedite nezaboravno leto 2019 na Zlatiboru. Apartmani, izdavanje i smeštaj na Zlatiboru. Smeštaj na Zlatiboru za vreme godišnjeg odmora za odrasle i letnjeg raspusta za decu i omladinu. Leto na Zlatiboru 2019. Zlatibor Leto Sezona 2019. Odmor na prelepoj planini Zlatibor (LETO 2019 ZLATIBOR).

Ukoliko su Vam potrebni apartmani za Leto 2019 za izdavanje na Zlatiboru, na našem sajtu ćete pronaći povoljne cene smeštaja. Lux apartmani u centru Zlatibora. Apartmani Zlatibor Leto 2019.

Cene Apartmana na Zlatiboru zavise od lokacije (udaljenosti od centra) , opremljenosti apartmana (etno, klasik ili lux) , dodatnih opcija (npr. Internet, TV, Terasa, Parking) i broju osoba koje apartman može da primi. Takođe i period u kome se izdaje (Zima-Leto). Cene smeštaja na Zlatiboru u sezoni za Leto 2019 skuplje za 10-20%.

Leto na planini Zlatibor - Zlatibor Leto 2019 - Leto na ZlatiboruZLATIBOR: Leto na Zlatiboru 2019

Zlatibor, planina i vazdušna banja sa stogodišnjom turističkom tradicijom


- Bogatstvo u četinarskim šumama i potocima, veliki broj sunčanih dana i izuzetno povoljna klima Zlatibor čine jednom od najposećenijih planina. Prosečna nadmorska visina je 1.000 m, a najviši vrhovi su Tornik (1.496 m) i Čigota (1.422 m). Skijalište je udaljeno 8 km od centra. Zlatibor ima prosečno 95 snežnih dana godišnje, a snežni pokrivač dostiže debljinu do 60 cm. Udaljenost Zlatibora od Beograda je 230 km.

- Zlatibor je omiljena planina vrhunskih sportista i mesto za njihove najkvalitetnije pripreme. Pored prirodnih terena, izgrađeni su i najsavremeniji sportski objekti: velika sportska hala, fudbalski tereni, igrališta za tenis, zatvoren i otvoren bazen.

- Centar Zlatibora sa brojnim klubovima, restoranima, kafićima i poslastičarnicama predstavlja pravo mesto za dnevnu i noćnu zabavu.

Šetnju borovim šumama upotpuniće poseta nekom od brojnih obližnjih izletišta: Ribničko jezero, selo Kremna, prašuma u Murtenici, Stopića pećina, etno selo Sirogojno, manastir Uvac, Šarganska osmica i Drvengrad. (Zlatibor Leto 2019, Leto na planini Zlatibor 2019, Leto na Zlatiboru).

Tražite smeštaj na Zlatiboru u letnjem periodu?