Zlatibor STAN NA DAN Centar - Prenoćište i Smeštaj na Zlatiboru

Zlatibor STAN NA DAN Centar - Prenoćište i Smeštaj na Zlatiboru, povoljne cene prenoćišta i smeštaja u centru Zlatibora.

Ukoliko Vam je potreban smeštaj ili prenoćište na Zlatiboru, na našem sajtu ćete pronaći povoljne cene smeštaja.

Povoljne cene smeštaja i prenoćišta na Zlatiboru i kvalitetna ponuda apartmana za izdavanje Zlatibor

Prenoćište i smeštaj na Zlatiboru, stan na dan u lux apartmanima u centru Zlatibora.


APARTMAN STORY ZLATIBOR

Dostupan WiFi


Centar (300m)


Max 4 osoba

APARTMAN STORY ZLATIBOR


APARTMAN STORY ZLATIBOR se nalazi na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, u neposrednoj blizini autobuske stanice, ski staze, pijace (200m) i tržnog centra što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 30m2. Apartman se nalazi u prizemlju nove lux zgrade i predviđen je za komforan boravak za 4 osobe. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), , etažno grejanje... Čisto i uredno. Preporuka za parove i porodice sa decom.

Povoljne cene smeštaja i prenoćišta na Zlatiboru.


Detaljno >>>

APARTMAN LANE ZLATIBOR

Dostupan WiFi

Centar (300m)

Max 4 osoba

APARTMAN LANE ZLATIBOR


APARTMAN LANE ZLATIBOR se nalazi na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, u neposrednoj blizini Hotela Mone (200m), Hotela Palisad i tržnog centra što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 43m2. Apartman se nalazi u prizemlju lepo uređene zgrade sa travnjakom i igralištem za decu. Preporuka za parove ili porodicu sa decom.

Povoljne cene smeštaja i prenoćišta na Zlatiboru.


Detaljno >>>

APARTMAN LANE VIP ZLATIBOR

Dostupan WiFi

Centar (100m)

Max 4 osoba

APARTMAN LANE VIP


APARTMAN LANE VIP ZLATIBOR se nalazi na odličnoj lokaciji u samom centru Zlatibora, preko puta autobuske stanice u neposrednoj blizini ski staze, pijace i tržnog centra (100m) što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 42m2. Apartman se nalazi u prizemlju LUX zgrade (Vip Bogić) sa terasom i parkingom. Čisto i uredno. Preporuka za parove ili porodicu sa decom.



Povoljne cene smeštaja i prenoćišta na Zlatiboru.

Detaljno >>>

APARTMAN ALEKSEJ ZLATIBOR

Dostupan WiFi


Centar (150m)


Max 4 osoba

APARTMAN ALEKSEJ ZLATIBOR


APARTMAN ALEKSEJ ZLATIBOR se nalazi na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, u neposrednoj blizini autobuske stanice, 50m od ski staze, 100m od pijace i na samo 150m od tržnog centra što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 40m2. Apartman Aleksej se nalazi na prvom spratu nove lux zgrade i predviđen za komforan boravak za 4 osobe. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), etažno grejanje i el. kamin. Terasa. Parking i garaža. Lux Apartman. Čisto i uredno. Preporuka za parove i porodice sa decom.

Povoljne cene smeštaja i prenoćišta na Zlatiboru.


Detaljno >>>

APARTMAN QUEEN ZLATIBOR

Dostupan WiFi


Centar (250m)


Max 6 osoba

APARTMAN QUEEN ZLATIBOR


APARTMAN QUEEN ZLATIBOR se nalazi u novoizgrađenom objektu, na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, na samo 150m od hotela „Mona“, u neposrednoj blizini autobuske stanice, tržnog centra, pijace, jezera, kao i ski staze, što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 60m2. Apartman Queen se nalazi na trećem spratu nove lux zgrade i predviđen za komforan boravak za 6 osoba. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), led rasvetu, norveške radijatore i el. kamin. Terasa. Parking. Lux Apartman. Čisto i uredno. Preporuka za parove i porodice sa decom.

Povoljne cene smeštaja i prenoćišta na Zlatiboru.


Detaljno >>>
Kako da rezervišem smeštaj na Zlatiboru? | TOP 5 Najboljih Apartmana na Zlatiboru | Zlatibor Leto Akcije 2019

Tags: Zlatibor Stan na Dan, povoljne cene smeštaja i prenoćišta, zlatibor prenoćište i zlatibor stan na dan, apartmani zlatibor stan na dan cene, lux apartmani sa prenoćištem, izdavanje apartmana cene, apartmani zlatibor, povoljne cene stan na dan zlatibor u centru zlatibora, zlatibor stan na dan apartmani, zlatibor stan na dan smeštaj, zlatibor stan na dan lux apartmani, iznajmljivanje apartmana zlatibor stan na dan, smeštaj na Zlatiboru zlatibor stan na dan.

Apartmani u centru Zlatibora (LUX)

Pogledaj ponudu apartmana