STAN NA DAN ZLATIBOR - Prenoćište - Smeštaj na Zlatiboru

Zlatibor Apartmani - Stan na dan Zlatibor, prenoćište i smeštaj na Zlatiboru. Zlatibor Smeštaj, povoljne cene prenoćišta i smeštaja u centru Zlatibora. Apartmani i stanovi za izdavanje na dan ili više u lux zgradama na Zlatiboru.

Ukoliko Vam je potrebno prenoćište, stan na dan na Zlatiboru, na našem sajtu ćete pronaći povoljne cene smeštaja.

Povoljne cene smeštaja i prenoćišta na Zlatiboru i kvalitetna ponuda apartmana za izdavanje Zlatibor

Prenoćište i smeštaj na Zlatiboru, stan na dan u lux apartmanima u centru Zlatibora.


APARTMAN QUEEN ZLATIBOR - Zlatibor Apartmani

Dostupan WiFi


Centar (250m)


Max 6 osoba

APARTMAN QUEEN (LUX DUPLEX)


APARTMAN QUEEN ZLATIBOR se nalazi u novoizgrađenom objektu, na odličnoj lokaciji u užem centru Zlatibora, na samo 150m od hotela „Mona“, u neposrednoj blizini autobuske stanice, tržnog centra, pijace, jezera, kao i ski staze, što je velika prednost za goste koji se odluče da nas posete i u letnjem i u zimskom periodu. Površina apartmana je 60m2. Apartman Queen se nalazi na trećem spratu nove lux zgrade i predviđen za komforan boravak za 6 osoba. Poseduje kablovsku televiziju, internet (WiFi), led rasvetu, norveške radijatore i el. kamin. Terasa. Parking. Lux Apartman. Čisto i uredno. Apartman je idealan za parove ili veće porodice sa decom.

Povoljna cena smeštaja na Zlatiboru.


Detaljno o apartmanu >>>

Kako da rezervišem smeštaj na Zlatiboru? |

Tags: zlatibor stan na dan, stan na dan zlatibor, izdavanje stanova na dan na zlatiboru, povoljne cene smeštaja i prenoćišta, zlatibor prenoćište i zlatibor stan na dan, apartmani zlatibor stan na dan cene, lux apartmani sa prenoćištem, izdavanje apartmana cene po danu, apartmani zlatibor na dan, povoljne cene stan na dan zlatibor u centru zlatibora, zlatibor stan na dan apartmani, zlatibor stan na dan smeštaj, zlatibor stan na dan lux apartmani, iznajmljivanje apartmana zlatibor stan na dan, smeštaj na Zlatiboru zlatibor stan na dan.